Hier zie je een overzicht van de beste wellnessreizen voor singles!

Club Med


Club Med is al meer dan 65 jaar de absolute topper in geheel verzorgde all-inclusive reizen. Verspreid over de hele wereld heeft Club Med 80 eigen resorts (Clubdorpen) op de mooiste lokaties gebouwd. Vakantie vieren in deze resorts betekent een unieke all-inclusive totaalbelevenis voor iedereen.

Bij de all-inclusive vakantes is werkelijk alles inbegrepen zoals vervoer, eten, drank, accommodatie, sportfaciliteiten met diverse sportlessen, kinderopvang en ontspanning. De geboden service en comfort zijn van een ongekend hoogwaardige kwaliteit. Of je nu alleen gaat of met vrienden, iedereen zal het prima naar de zin hebben, daar zorgt het team van Club Med wel voor!

Wil je heerlijk relaxen en nieuwe energie opdoen?
In de speciale weldadige Clubdorpen kan je heerlijk genieten van sauna's, hammans, schoonheidsbehandelingen en massages. Club Med werkt samen met diverse specialisten die hun sporen verdiend hebben in de spa wereld. Er zijn vele soorten behandelingen mogelijk. Neem deel aan sportieve en ontspannende activiteiten zoals yoga, pilates, tai chi, fitness, krachttraing en cardiotraining. En dit alles in een heerlijke omgeving. Verwen jezelf en gun jezelf zo'n vakantie. Kijk eens rond op de website van Club Med en ontdek wat de diverse clubdorpen aan welness te bieden hebben!