Tennisreis.nl

Klik voor alle tennisvakanties

Tennisreis.nl is een reisorganisatie die volledig gespecialiseerd in tennisvakanties. Ben je een liefhebber van tennis? Dan is er geen andere reisorganisatie die beter hoe die jou een perfecte vakantie kan bezorgen waarbij alles om tennis draait! Tennisreis.nl biedt perfect georganiseerde tennisreizen naar de meest prachtige bestemmingen. De specialisten vam tennisreis.nl hebben aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant en zijn altijd op zoek naar nèt om iets extra's te bieden. De tennisvakanties zijn inclusief tennisles en/of een toernooi. De reizen gaan naar sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Vooral dat laatste maakt de beleving heel bijzonder. De doelgroep van de tennisvakanties bestaat uit volwassenen van 20 jaar en ouder. Zowel beginners, gevorderden als 4-spelers zullen ruimschoots aan hun trekken komen.

Zoveel tennissers, zoveel 'smaken'
Tennisreis.nl biedt diverse soorten vakanties en tennis activiteiten aan zodat er voor iedereen de juiste keuze bij zit. Zo zijn er tennisgroepsreizen, alleengaandenreizen, toernooireizen en tennisweekenden. Zoek je misschien nog iets anders? Er is altijd wel iets bij wat jij zoekt. Maak je keuze uit de vele tennisreisvarianten!

Tennisvakanties voor alleengaanden
Ga je alleen op vakantie en wil je een leuke tijd hebben en er zeker van zijn dat je niet de enige bent die alleen op vakantie is? Kies dan voor de speciale tennisvakanties voor alleengaanden. Je kan deelnemen aan de tennislesweken voor alleengaanden. Iedereen die hier komt boekt alleen. Er zijn dus geen stellen of vriendengroepen. Er worden ook extra activiteiten georganiseerd zoals een extra tennisactiviteit, fietstochten, een leuke excursie of een gezellige avondwandeling. Je bent natuurlijk niet verplicht om hier aan deel te nemen. Vanzelfsprekend kunnen alleengaanden ook deelnemen aan de reguliere tennisreizen, dan heb je iets meer keus.

Het tennis(les)programma.
Iedere dag begin je met een goede warming up, die gevolgd wordt door een paar uur tennisles die gegeven wordt door ervaren Nederlandse tennisleraren. Er wordt lesgeven in kleine groepjes van doorgaans 4 personen die ingedeeld zijn naar speelsterkte. Er is veel persoonlijke aandacht waadoor je snel vooruit zult gaan. Heb je specifieke wensen, dan kan je deze kenbaar maken. In de middag organiseert de leraar specifieke tennis activiteiten zoals een persoonlijke video analyse, een wedstrijdje of gewoon vrij spelen. De week wordt afgeloten met een slottoernooi.

Individuele tennisreizen
Wil je niet gebonden zijn aan de vertrekdata van de groepsreizen, trek je liever zelf je eigen plan, of ga je liever alleen, met vrienden of familie? Boek dan een individuele tennisreis met nog meer keuze uit zonnige toplokaties! Deze vakanties vinden plaats in samenwerking met internationale tennisscholen. Deze tennisreizen kunnen het hele jaar door geboekt worden! Er zijn ook speciale kindercursussen. Dus deze reizen zijn ook ideaal voor singles met kinderen! Afhankelijk van de bestemming krijg je les in groepen of privéles.

Bestemmingen
Wat is er nu leuker dan een tennisvakantie in een mooi warm land? Je kan je favoriete sport beoefenen en genieten van een heerlijk klimaat en de indrukken opdoen van een heel andere omgeving die jou helemaal in een vakantiestemming brengt. In Europa zijn er prachtige tennisreizen naar Portugal, Griekenland, Frankrijk en Turkije. Wil je liever naar de Canarische eilanden? Dan kan je heerlijk gaan tenissen op Fuerteventura en Tenerife. En voor een korte cursus kan je in ons eigen land terecht in Zutphen. Ga je liever echt ver op vakantie? Dan hebben we nog Amerika, Dubai en Curacao voor jou!! Bekijk hier alle hotels en bestemmingen voor jouw ultieme tennisvakantie.