Duikvakanties voor singles

Hier zie je een overzicht van de beste duikvakanties voor singles!

Club Med


Al meer dan 65 jaar is Club Med specialist in all-inclusive vakanties. Club Med heeft 80 uitstekend verzorgde eigen resorts (Clubdorpen) verspreid over de hele wereld, op de allermooiste lokaties. Je beleeft hier de ultieme all-inclusive ervaring. Alles is tot in de puntjes geregeld en de keuze is enorm omdat ze vervoer, eten, drank, accommodatie en faciliteiten voor sport, kinderopvang en ontspanning van zeer hoogwaardige kwaliteit aanbieden.

Geniet van een onvergetelijke ervaring. Maak gebruik van de vele sportfaciliteiten en sportlessen. Doe mee met diverse leuke activiteiten en geniet van de shows van het avondprogramma. Of je nu alleen gaat of met vrienden, je zult je geen moment vervelen in het paradijs dat Club Med heet.

Club Med heeft wereldwijd vele clubdorpen die aan de mooiste stranden gelegen, waar je heerlijk kan genieten van de zon en de zee. Dit zijn dan ook de perfecte lokaties voor een duikvakantie. In veel landen biedt Club Med in samenwerking met externe partijen duikcursussen en duikexcursies aan. Goede mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld in de clubdorpen van Mauritius, Turkije, Martinique, Mexico, Bahama's, Egypte en Italië. Hier heb je prima de gelegenheid om de onderwaterwereld te ontdekken.