Datingtips
Playa del Ingles op Gran Canaria is de ideale bestemming voor singles. Er is een uitgebreid uitgaansleven en er zijn veel hotels met uitgebreide animatie zodat je je nooit hoeft te vervelen. Gran Canaria Reisgids geeft alle informatie over dit mooie eiland, van uitgaan tot wandelen en excursies.

Datingtips

Hieronder volgen een aantal datingtips om jou te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Volg onze adviezen op om snel een afspraakje te maken voor een leuke date met de man of vrouw van je dromen!

Schrijf je in bij meerdere datingsites

De meeste datingsites bieden je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven. Door je bij meer dan één site tegelijk in te schrijven kan je eens rustig rondkijken welke site je het best bevalt. De diverse websites hebben verschillende methodes en elke site trekt ook weer zijn specifieke publiek aan. Door je bij meerdere datingsites tegelijk aan te melden maak je bovendien meer kans op een leuke date of het vinden een geschikte partner voor een duurzame relatie. Zo'n 30-40% van de deelnemers van een datingsite vindt een leuke relatie. Als je actief bent op 3 verschillende sites dan gaat de kans al gauw richting de 100%.

Voorbeeld:

Schrijf je in bij Relatieplanet.nl. Deze website is laagdrempelig en is de grootste datingsite van Nederland waardoor je al snel met veel singles in contact kunt komen.

Meld je vervolgens aan bij een hoogwaardige relatiebemiddelingssite voor een serieuze relatie zoals be2.nl. Het maken een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse geeft je veel zelfinzicht en je wordt voorgesteld aan serieuze kandidaten die goed met je matchen.

Kies tenslotte nog een specialiseerde datingsite die zich richt op jouw doelgroep zoals Match4me.nl voor hoger opgeleide singles of 50plusmatch.nl voor actieve 50-plussers.

Met zo'n slimme combinatie is succes bijna gegarandeerd!

Vul je profiel volledig in

Het is erg belangrijk om je profiel volledig in te vullen. Neem hier rustig even de tijd voor. Een goed ingevuld profiel maakt het makkelijker voor andere gebruikers om jou te vinden. Vaak kan je veel opties kiezen uit een lijst. Besteed vooral veel aandacht aan het maken van een persoonlijke beschrijving van jezelf. Hiermee kan je goed weergeven wie jij bent en wat je zoekt. Beschrijf wat voor een persoon bent en wat belangrijk voor je is en wees hierin zo eerlijk mogelijk. Vertel iets over je karaktereigenschappen en hoe jij in het leven staat. Wat zijn je passies? Wat doe je in je vrije tijd? Maar vergeet ook niet te vermelden wat jij in een ander zoekt. Met een uitgebreide persoonlijke omschrijving wek je eerder de interesse van andere leden die op zoek zijn naar jou! Zorg ook dat je aantal goede foto's op je profiel plaatst waarin je goed tot je recht komt. Met foto's heb je ongeveer 10x meer kans op contact dan zonder foto's!

Sommige kwaliteits datingsites zoals PARSHIP.nl bieden je de mogelijkheid om een uitgebreide persoonlijkheidstest in te vullen. Maak hier gebruik van en vul hem volledig in. Zo'n psychologische test geeft je veel zelfinzicht en op basis van jouw antwoorden krijg je veel partnervoorstellen van kandidaten die goed bij jou passen.

Contacten leggen

Heb je iemand gezien die je leuk vindt? Stuur dan een persoonlijk berichtje waarin je kort aangeeft wat je aanspreekt in die persoon en vertel kort iets over jezelf. Gebruik geen standaard teksten. Laat zien dat je moeite doet en echt geinteresseerd bent in de persoon die jij leuk vindt. Bij wederzijdse interesse kan je een uitgebreider bericht sturen waarbij je inhaakt op het antwoord dat je gekregen hebt. Stel vragen over je wat je heb gelezen in het profiel van de ander. Vragen stellen vergroot ook de kans dat je weer een bericht terug krijgt met antwoorden en je laat hiermee merken dat je oprecht geïnteresseerd bent in de ander.

Als het klikt kan je besluiten om te gaan bellen zodat je elkaars stem kan horen. Met een echt gesprek krijg je een veel betere indruk van elkaar. Hierna kan je besluiten om elkaar te gaan ontmoeten om echt kennis met elkaar te maken.

Je eerste afspraakje

Spreek af op neutraal terrein waar je ontspannen met elkaar kunt praten. Je kan bijvoorbeeld wat gaan drinken in een café of wat gaan eten in een restaurant. Je kan ook een stukje gaan wandelen in een park of een film gaan kijken n de bioscoop. Je eerste ontmoeting hoeft niet lang te duren. Je wil eerst elkaar wat aftasten om een eerste indruk op te doen. Als het klikt volgt er vanzelf een tweede date waarbij het er vanzelf wat ontspannender aan toe gaat. Als je een goed gevoel hebt over je eerste afspraakje laat dit de ander dan ook weten. Ben je niet zo positief? Vertel dit dan ook, dan weet je beiden waar je aan toe bent. Durf je dit niet gelijk te zeggen? Stuur dan zo snel mogelijk een berichtje als je weer thuis bent. Laat de ander niet in onzekerheid.

Blijkt je date toch niet degene te zijn waarop je had gehoopt? Zie het dan als een gezellig avondje uit. Het is altijd interessant om andere mensen te ontmoeten. Als het deze keer niet gelukt is, geef dan de moed niet op en ga weer met evenveel enthousiasme verder contacten leggen met andere mannen of vrouwen op de datingsite(s) van jouw keuze. Vaak zijn er meerdere dates voor nodig om de man of vrouw van je dromen te vinden.

Bezoek singlefeesten

Blijf niet thuis achter je computer zitten. Ga naar buiten en ontmoet nieuwe mensen! Sommige datingsites hebben een berichten service waar leden oproepen kunnen plaatsen om activiteiten te organiseren. Maak hier gebruik van en ga samen met andere singles iets leuks doen.

Relatieplanet organiseert zeer regelmatig grote singlefeesten. Er zijn meerdere zalen met verschillende soorten muziek waar gedanst kan worden. Ook zijn er rustiger café gedeeltes waar je makkelijk een praatje kan maken. Als je wil kan je deelnemen aan speeddaten waardoor je in korte tijd veel mensen leert kennen. Deze singlefeesten zijn een uitgelezen kans om andere singles te ontmoeten. Als je op de datingsite contact hebt met iemand kan je ook afspreken om elkaar te ontmoeten bij zo'n singlefeest. Je kan daar even vrijblijvend een praatje maken met elkaar, als het niet klikt kan je gewoon weer verder feesten, Er zijn singles genoeg!

Naast de singlefeesten zijn er nog genoeg andere plekken waar je andere singles kan tegenkomen. Word lid van een sportclub of ga salsadansen. Je kan ook lid worden van een eetclub bij jou in de buurt. Het is gezellig en je bent niet alleen. Via je nieuwe kennissen leer je weer nieuwe mensen kennen!

Ontmoet andere singles op vakantie

Single Vakanties Estivant Ga samen met andere singles op vakantie! Estivant organiseert speciaal voor singles leuke singlereizen in Europa. Je kan kiezen voor actieve en avontuurlijke vakanties maar ook voor strandvakanties of vakanites waarbij de nadruk meer op cultuur ligt. Je hebt keuze uit kampeervakanties maar je kan ook kiezen voor singlevakanties waarbij je in een hotel verblijft. De reizen gaan o.a. naar Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië, Griekenland en Turkijke. Je kan zo samen met andere singles op een ongedwongen manier genieten van je vakantie waarbij je zelf de keuze hebt hoe jij jouw vakanite invult. Ter plaatse kan je vaak kiezen aan welke activiteiten of excursies je mee wilt doen. Als je zelf wat wil gaan doen dan is het ook goed. In de winter kan je bij Estivant ook terecht voor wintersportreizen voor singles. Estivant heeft diverse skivakanties voor singles naar Oostenrijk en Italië.

Wil je verder op vakantie? Dan zijn de speciale singlereizen van FOX Vakanties een aanrader. Deze specialist in singlereizen heeft een groot aanbod aan rondreizen naar Zuid- en Midden-Amerika, Afrika en Azië. Deze groepsreizen zijn goed georganiseerd en bieden grote keuzevrijheid voor de individuele deelnemers. Tijdens deze reizen zie je veel van de natuur en de cultuur van de landen die je bezoekt. Onderweg kan je deelnemen aan sportieve activiteiten of heerlijk relaxen aan een droomstrand. Kijk zelf op de site van FOX Vakanties voor de ongekende mogelijkheden.

Behalve deze twee genoemde reisorganisaties zijn er nog een aantal andere organisaties voor groepsreizen en singlereizen. Bekijk op deze site het complete overzicht van aanbieders van singlereizen. Ben je op zoek naar een bepaald type vakantie? Bekijk dan de pagina met reisthema's zoals strandvakanties, rondreizen, avontuurlijke vakanties of wandelvakanties.