Datingtips
Playa del Ingles op Gran Canaria is de ideale bestemming voor singles. Er is een uitgebreid uitgaansleven en er zijn veel hotels met uitgebreide animatie zodat je je nooit hoeft te vervelen. Gran Canaria Reisgids geeft alle informatie over dit mooie eiland, van uitgaan tot wandelen en excursies.

Hieronder zie je een overzicht van de beste dating sites. Van iedere site worden de karakteristieke kenmerken en voordelen beschreven. Bij vrijwel alle dating sites kan je je gratis inschrijven. Dus schrijf je in bij meerdere dating sites zodat je kan uitproberen welke je het beste bevalt! Lees ook onze dating tips om je kans op succes voor het vinden van een leuke date of relatie aanzienlijk te vergroten.

PARSHIP   -   Kwaliteit en veel hoogopgeleiden!


PARSHIP.nl is een relatiebemiddelingssite voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Deze datingsite is bekend van radio en TV. De matchmethode van PARSHIP is uniek in vergelijking met andere datingsites. Er wordt gebruik gemaakt van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Hiermee onderscheidt PARSHIP zich duidelijk van reguliere datingsites die er eenvoudige minder doordachte methodes op na houden waardoor de kans op het vinden van een geschikte partner bij andere sites lager is. Doordat de deelnemers zich beter voorbereiden met een uitgebreide psychologische test kunnen er betere partnervoorstellen worden gedaan. De partnervoorstellen zijn uiteraard geheel vrijblijvend, en je kan je partnervoorstellen uitgebreid bekijken voordat je besluit om contact op te nemen. De partnervoorstellen worden niet alleen gedaan op basis van je persoonlijkheidstest, maar uiteraard ook op basis van je eigen zoekcriteria. Tenslotte wil je toch zeker zelf bepalen wie een leuke partner is voor jou?!

De persoonlijkheidstest bestaat uit maar liefst 80 vragen. Na het invullen van de test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel dat de basis is waarmee PARSHIP op anonieme wijze personen aan elkaar koppelt. In de gratis test worden vragen beantwoord over je persoonlijke voorkeuren, maar ook worden er situaties geschetst en wordt gevraagd hoe je daarop reageert. In een ander deel van de test worden foto's getoond en worden daar vragen over gesteld.

Interessant zijn ook de psychologische vragen met vreemde figuren. Je moet hierbij kiezen welke het beste bij je past. Je vraagt je hierbij gelijk af wat deze keuze over jou zegt. En je vraagt je natuurlijk ook af wat dit over je matchpartners zegt. De test is leerzaam om zelfinzicht te krijgen, dus aarzel niet en vul hem GRATIS in. Nadat je alles ingevuld hebt krijg je een lijst met matchpartners die blijkbaar een groot deel van deze test hetzelfde hebben ingevuld. Als je iemand ziet die je graag beter wilt leren kennen, dan kan je die persoon een ijsbreker sturen: Je stuurt 4 vragen die je eerst zelf beantwoord. Jullie kunnen dan kijken of jullie hetzelfde ingevuld hebben. Ook gratis leden hebben de mogelijkheid om ijsbrekers te versturen. Je hebt ook de mogelijkheid om per persoon online aantekeningen bij te houden.

De sterke punten van PARSHIP op een rij:
 • Serieuze datingsite
 • 80% hoogopgeleide leden
 • Uitgebreide wetenschappelijke persoonlijkheidstest
 • Goede partnervoorstellen op basis van uitgebreide persoonlijkheidsanalyse
 • IJsbrekers m.b.v. aftastende vragen
 • Hoog succespercentage
 • Contactgarantie!
Om de kwaliteit te waarborgen verwijdert PARSHIP de profielen van inactieve leden.
Kijk snel wat PARSHIP voor jou kan betekenen en lees meer over de contactgarantie! Grote kans dat je hier je serieuze partner treft.

MetJou.nl   -    Dé populairste datingsite!


MetJou.nl Dating en chatten! is de ideale ontmoetingsplaats voor mensen die op zoek zijn naar vriendschap of een leuke relatie. MetJou.nl is een zeer succesvolle datingsite die inmiddels is uitgeroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Dagelijks melden zich rond de 1000 nieuwe singles aan die op zoek zijn naar een nieuwe relatie of een date. MetJou.nl is de meest populaire dating site op www.singlewereld.nl. Dus weet je niet welke dating site je moet kiezen? Laat je dan leiden door de vele singles die deze keuze al gemaakt hebben en kies ook voor MetJou.nl.

MetJou.nl biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin de deelnemers op een eenvoudige manier nieuwe contacten kunnen leggen. Nadat je je gratis ingeschreven hebt kan je al op zoek gaan naar leuke singles die voldoen aan jouw zoekprofiel. Door te mailen en te chatten kan je kijken of het klikt met de mensen die jij op het oog hebt. Je kan zo anoniem communiceren. Jij bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een afspraakje.

Voordelen van MetJou.nl:
 • Gratis standaardberichten sturen naar geschikte kandidaten
 • Gratis toegang tot alle profielen met foto's
 • Gratis knipogen sturen naar andere deelnemers
 • Gratis eigen doorschakelnummer
 • Eigen anonieme mailbox
 • Chatten met andere leden
Ben je al overtuigd van de vele voordelen? Ervaar het zelf op Metjou.nl en maak gebruik van de mogelijkheid om je gratis in te schrijven.

Relatieplanet   -   Dé populairste datingsite!


Relatieplanet.nl is zonder twijfel de bekendste en meest populaire datingsite van Nederland. Relatieplanet is niet alleen bekend van radio en TV, maar is ook volledig ingeburgerd bij de vele singles in Nederland en België. Kijk eens goed in je omgeving, de meeste singles hebben wel eens op de site van relatieplanet.nl gestaan. En velen niet zonder succes, veel mensen hebben hier talrijke afspraakjes aan overgehouden. Deze nummer één datingsite van Nederland krijgt meer dan 1200 inschrijvingen per dag van singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of een date. Met zoveel actieve leden moet hij of zij er toch tussen staan!

Relatieplanet.nl is al diverse malen in de prijzen gevallen:
 • 2009-2015: Al 7 jaar achter elkaar de populairste website van het jaar in de categorie dating
 • 2015: Beste Dating Site, Nationale Thuiswinkel Award
 • 2015: Winnaar VARA KASSA datingonderzoek
 • 2013-2014: Beste Datingsite, De Succesfactor RTL7
 • 2010: Als beste getest door Tros Radar
Deze awards onderstrepen de kwaliteit van deze veelzijdige datingsite.

Relatieplanet organiseert regelmatig fantastische singlefeesten die druk bezocht worden! Er zijn meerdere zalen met disco, dance en salsamuziek en ook Hollandse muziek ontbreekt niet. Er zijn area's waar je even lekker rustig kan zitten zodat je een praatje kan maken met iemand die je leuk vindt. Je kan ook deelnemen aan speeddating zodat je in korte tijd met een groot aantal mensen kan kennismaken.

Relatieplanet is ook hoofdsponsor van het "Single Friday" evenement. Dit is het grootste openluchtfestival voor singles in de Benelux. Het is een unieke belevenis met datingshows, speeddating en een grote dansvloer!

Gratis leden hebben vele mogelijkheden. Als gratis lid kan je alle profielen van andere leden bekijken. Je kan gratis je eigen profiel aanmaken zodat je voor iedereen zichtbaar bent. Je kan gratis zoeken naar andere leden en je kan gratis flirten met andere leden! Alle voordelen op een rij:
 • Meest populaire datingsite
 • Diverse onderscheidingen voor beste datingsite
 • Zeer veel mogelijkheden voor gratis leden
 • Geweldige singlefeesten
 • Veel actieve leden met grote kans op een date
 • Datingsite voor jong en oud
Lees hier hoe je in enkele stappen je droompartner vindt!

e-Matching   -    Dé specialist voor hogeropgeleiden


e-Matching is een datingsite die zich uitsluitend richt op hoger opgeleiden met een HBO of academische opleiding. E-Matching streeft er naar om duurzame relaties tot stand te brengen voor haar hoog opgeleide leden. De datingsite is bekend van radio en TV en is erkend door de AVR (keurmerkrelatiebemiddeling.nl). Bij e-Matching kan je gratis reageren op berichten van andere leden.

Overzicht van de kenmerken van e-Matching:
 • Uitsluitend voor mensen met HBO of universitaire opleiding
 • Bekend van radio en TV
 • Gratis reageren op berichten
 • Gericht op duurzame relaties
Ben je hoogopgeleid en zoek je een partner van niveau? Schrijf je dan nu in bij e-Matching.nl.

50plusmatch.nl   -   Dé datingsite voor 50-plussers


50plusmatch.nl is de grootste datingste voor 50-plussers. Omdat er speciaal voor de doelgroep van actieve 50-plussers wordt gekozen kom je sneller in contact met mensen van je eigen leeftijd die gemeenschappelijke interesses delen. De verhouding tussen mannen en vrouwen ligt met 51%/49% ongeveer gelijk.

Een leuk extraatje bij 50plusmatch is dat je oproepen kan plaatsen als je bijvoorbeeld iets wil organiseren, dit geeft je een extra mogelijkheid om met andere mensen in contact te komen. Uiteraard kan je ook mensen direct benaderen door ze een prive berichtje te sturen. Als gratis lid heb je behoorlijk veel mogelijkheden. Je kan ook gratis een volledig bericht terugsturen, wanneer je een bericht ontvangt van een ander lid.

De sterke punten van 50plusmatch.nl zijn:
 • Speciale dating site voor 50 plussers
 • Hoogste waardering bij een onderzoek van Tros Radar
 • Als beste getest door een 50+ panel van Vara Kassa
 • Gebruiksvriendelijk
 • Community voor activiteiten
 • Uitgebreide communicatiemogelijkheden
 • Handmatige check van alle profielen
 • Je kan ook daten via je mobiel
 • Veel actieve leden
Wil jij ook in contact komen met andere leuke 50-plussers? Word dan nu lid. Je inschrijving verplicht je tot niets. Je kan vrijblijvend rondkijken op de website om te zien of het iets voor je is!

be2   -    Algemene datingsite


Het online relatiebemiddelingsbureau be2 is een serieuze datingsite die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit wordt onderstreept door het feit dat be2.nl meervoudig testwinnaar is van online relatiebemiddelaars. Veel datingsites richten zich op het tot stand brengen van vluchtige dates. Be2.nl ziet het als haar missie om duurzame relaties tot stand te brengen voor mensen die serieus op zoek zijn naar een bevredigende relatie.

De wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest is de basis voor het vinden van een geschikte partner. Na het invullen van de gratis persoonlijkheidstest krijg je een uitgebreid rapport met een analyse van je persoonlijkheid. Erg interessant! Nadat je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld ontvang je direct een lijst met partner voorstellen die je gratis een bericht kan sturen.

Je ontvangt ook een persoonlijkheisprofiel van je ideale partner. Als je iemand ziet van wie je meer wil weten dan kan je met een druk op de knop een analyse opvragen waarbij de persoonlijkheidskenmerken van beide naast elkaar gelegd worden, zodat je snel kan zien wat de overeenkomsten en verschillen zijn. Om een eerste contact te leggen kan je 5 vragen uitzoeken en deze naar de persoon sturen waarin je interesse hebt.

Be2 biedt een unieke service waarbij je vragen kan stellen aan een team van relatiecoaches. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord. Voor de Premium leden is er zelfs een telefonisch spreekuur! Be2.nl doet er alles aan om jou aan een leuke relatie te helpen, en met succes! Daarom is er ook de succesgarantie. Er wordt gegarandeerd dat je tijdens je Premium lidmaatschap contact legt met tenminste aanbevolen partners.

Waarom be2.nl?
 • Uitgebreide persoonlijkheidsanalyse
 • Persoonlijkheidsvergelijking
 • Meervoudig testwinnaar voor online relatiebemiddeling
 • Nadruk op kwaliteit
 • Gratis relatiecoach
 • Telefonisch spreekuur
 • Succesgarantie
Vul nu de gratis persoonlijkheidstest in om te zien wie er echt bij je past!

Lexa   -    Algemene datingsite


Lexa.nl profileert zich als een gebruiksvriendelijke en effectieve datingsite die veel nadruk legt op kwaliteit. Profielen van niet actieve leden worden verwijderd zodat de database altijd up-to-date is. Momenteel telt Lexa.nl honderdduizenden actieve leden.

Bij Lexa.nl kunnen de leden op zoek gaan naar iemand voor vriendschap of een relatie of gewoon een afspraakje maken voor een gezellige date. Je kan je eigen profiel aanmaken en contact leggen met andere leden. Hiervoor zijn chat en email faciliteiten beschikbaar die je anoniem kan gebruiken. Iedere dag word je voorgesteld aan je Daily6 Matches. Je ziet 6 personen die mogelijk bij jou passen, van alle 6 kan je aangegeven of je deze persoon wel of niet leuk vindt. Als je interesse hebt in een of meerdere van jouw Daily6 Matches dan zullen die personen hiervan op de hoogte gesteld worden. Verder ontvang je ook een uitgebreid overzicht van andere leden die met jou matchen. Als gratis lid kan je naar andere deelnemers "Flirts" versturen.

De sterke punten van Lexa op een rij:
 • Focus op kwaliteit
 • Elke dag 6 match voorstellen
 • Inactieve leden worden verwijderd
 • Gratis flirts versturen
 • Email & chat systeem
Bekijk nu de singles in jouw omgeving en meld je gratis aan bij Lexa.nl!

Match4me.nl   -   Voor hoogopgeleide singles


Match4me.nl is een serieuze datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles met HBO/WO niveau.
Er wordt bewust voor deze doelgroep gekozen zodat de leden snel in contact kunnen komen met andere mensen met een vergelijkbare achtergrond en interessegebied. Er zijn ongeveer evenveel mannen als vrouwen lid van Match4me.nl. Als gratis lid heb je behoorlijk veel mogelijkheden. Je kan gratis een volledig bericht terugsturen als reactie op een bericht van een ander lid. Er is een prikbord waar je oproepen kan plaatsen als je iets wil organiseren. Je kan ook voor jezelf een aantal psychologische testen maken. Wie weet vind je hier je gelijkgestemde liefde van je leven!

"Leden updates" is een unieke manier om interactief met andere leden van Match4me.nl te communiceren. Als je dit weekend iets leuks wil doen, of als je een leuke film hebt gezien en je wil dit graag delen, of als je een vraag hebt of een goed idee dan plaats je dit in de "leden updates". Hiermee kan je direct alle ingeschreven leden op de website bereiken. Andere leden kunnen hier weer op reageren. Op deze manier ontstaat er een soort micro-blog die alle updates en reacties in de tijd laat zien.

Belangrijkste kenmerken van Match4me.nl:
 • Datingsite voor hoger opgeleiden
 • Veel actieve leden
 • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
 • Prikbord om oproepen te plaatsen
Neem eens een kijkje op deze datingsite voor hoger opgeleiden en ontdek hoe fijn het is om in contact te komen met andere singles die op de zelfde golflengte zitten als jij!

NieuweRelatie   -    Voor singles die weten wat ze willen


Nieuwerelatie.nl is een overzichtelijke datingsite die heerlijk eenvoudig is in gebruik. Door handmatige controle van alle profielen worden fake accounts verwijderd en blijven alleen serieuze kandidaten over. Nieuwerelatie.nl richt zich op mensen die al een relatie achter de rug hebben en serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Je kan gratis je eigen profiel aanmaken en de foto's van anderen bekijken op de fotomuur. Wat is handig is, is dat je je foto's in het programma kan bijsnijden voordat ze je plaatst. Je kan gratis chatten met andere leden in het chat café.

Voordelen van NieuweRelatie.nl:
 • Overzichtelijke website
 • Eenvoudig in gebruik
 • Geen computergestuurde matching
 • Screening van alle profielen
Kortom NieuweRelatie.nl is eenvoudig en effectief. Hierdoor kan je direct na je gratis inschrijving meteen aan de slag!

Pepper   -    Persoonlijk in beeld


Pepper is een uniek online dating concept. Bij Pepper kan je laten zien wie jij bent! Met een uitgekiende fotocollage maak je jouw profiel persoonlijk en krijgen singles direct een goed beeld van elkaar. Je profiel kan je compleet maken met filmpjes en muziekfragmenten. Hierdoor ontstaat een levendige en gezellige website. De indrukken in jouw collage die ook tijdens het chatten zichtbaar is, geven continu voldoende aanknopingspunten om een leuk gesprek te hebben met iemand. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden en het is een genot om naar de vele plaatjes te kijken. Laat zien wie je bent, wat je hobby's zijn en waar jij blij van wordt!

Het draait niet alleen om de visuele aspecten bij Pepper. Je kan ook een persoonlijksheidstest invullen. Dit helpt Pepper bij het vinden van jouw ideale match. De uitslag van de persoonlijkheidstest wordt samengevat in een verhaaltje die je kan delen op de profiel, en desgewenst kan je het verhaal nog aanpassen. Je kan zien wie van jouw matches online is. Deze matches kan je uitnodigen voor een leuke chat, waarbij er afwisselend foto's van jullie getoond worden, zodat jullie altijd iets hebben om over te praten!

Voordelen van Pepper:
 • Gratis inschrijven
 • Leuke profielen met veel foto's en filmpjes
 • 80% van de singles is tussen de 25 en 45 jaar
 • Matching op basis van persoonlijkheidstest
 • Chatten met jullie foto's als inspiratiebron
 • Klantenservice om jouw te helpen
 • Handmatige controle van alle profielen
Pepper is een betrouwbare datingsite met een hoog visueel gehalte voor de beste indruk. Je kan je nu direct gratis inschrijven bij Pepper en meteen aan je nieuwe avontuur beginnen!