Hier zie je een overzicht van de beste cruises voor singles!

Fox


FOX Vakanties is dé internet-specialist op het gebied van groepsreizen en singlereizen met bestemmingen in meer dan 50 landen. Doordat Fox Vakanties er geen duur kantorennetwerk op nahoudt, zijn ze in staat om een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding te bieden. Het aanbod aan vakanties is zeer gevarieerd en de meeste reizen worden uitgevoerd door deskundige Nederlandstalige reisleiding, die garant staat voor een onbezorgde vakantie. Fox Vakanties heeft af en toe leuke zeilvakanties en zeilcruises naar Griekenland of Turkije in haar programma.

Zeilcruise Turkije
Fox biedt een leuke 8-daagse zeilreis voor singles langs de Lykische kust in Turkije. Je vaart met een prachtig houten zeiljacht (een gulet). Je vaart langs schitterende stranden en onbewoonde eilanden. Je legt aan bij verlaten baaien en pittoreske haventjes. Onderweg zie je met dennenbomen begroeide heuvels en bergen. Je vaart met een groepje van 6-10 deelnemers. Op het dek staat een grote gezellige eettafel waar gezamelijk gegeten kan worden. Bij rustig weer kan je op het dek slapen als je wil, waarbij je van een prachtige sterrenhemel kan genieten. Tijdens de zeilcruise wordt er regelmatig aangelegd waarbij er gelegenheid is tot het maken van leuke uitstapjes en excursies. En natuurlijk kan je gaan zwemmen en snorkelen.

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen Noorwegen
SNP Natuurreizen heeft wat bijzonders: Natuur cruises! Geen gewone relax cruises voor zonaanbidders, maar bijzondere reizen op zoek naar natuur in de uithoeken van de wereld, zoals naar de poolgebieden.

SNP Natuurreizen is bekend om zijn enorme aanbod aan groepsreizen naar de mooiste natuurgebieden. Er is keuze uit honderden verschillende reizen. De vakanties van SNP Natuurreizen zijn ideaal voor wandelaars, vogelliefhebbers en iedereen die van de natuur wil genieten. De bestemmingen variëren van dicht bij huis tot de verste bestemmingen. Wandelreizen, fietsreizen, rondreizen maar ook serieuze trektochten behoren tot het veelzijdige programma.

Als onderdeel van de ANWB is SNP Natuurreizen een betrouwbare reisorganisatie die kwalitiet hoog in het vaandel heeft staan. Op de website raak je niet uitgekeken op de eindeloze mogelijkheden.

Expeditie cruises
Wil je meevaren op een echt expeditieschip? Je kan deelnemen aan diverse expedities naar Arctische gebieden. Wil je vogels kijken op de Falklandeilanden of op zoek gaan ijsberen op Spitsbergen? Liever een heuse expeditie met basiskamp op Anartica? Onderweg zal je ongetwijfeld walvissen tegenkomen. Gegarandeerd onvergetelijke reizen in een ruige wereld waar maar weinig mensen komen.

Zeilcruises
Met een stoere tweemaster zeilen in het uiterste noorden van Noorwegen, dat is varen zoals varen bedoeld is. Een prachtige reis langs vele eilanden en genieten van de ongekende belevenis van het Noorderlicht. Je gaat op zoek naar orkas en bultruggen en onderweg heb je kans om zeearenden te zien. Bekijk hier het reisprogramma van de zeilcruise van SNP Natuurreizen.

One2gether


One2gether.nl biedt een uitgebreid pakket reisprogramma's aan voor singles, en alleengaanden. Het aanbod omvat vakanties met activiteiten en excursies, rondreizen, zonvakanties, cultuurreizen, cruises en wintersportvakanties. Voor alleengaande 60-plussers is er een speciaal programma samengesteld zodat ook deze dolgroep met gelijkgestemden op vakantie kan.

Vrijheid, blijheid, want alles kan maar niks moet bij One2gether travel, de individuele vakantiewensen staan centraal . One2gether heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het vervoer, de accommodatie en eigen vakkundige reisleiding zijn goed geregeld en met zorg geselecteerd voor een zorgeloze vakanties voor singles. Hou je van water en mooi weer? Dan heeft One2gether Travel een paar mooie cruises in de Middelandse Zee voor jou in het programma.

Cruise Turkije
Zie je jezelf al lekker dobberen op de blauwe Egeïsche Zee? Een lekker drankje in je hand, heerlijk in de zon onder een wolkenloze hemel... Geniet van het echte leven, dit is pas vakantie vieren! Single Cruise 'Blue Bay Journey' gaat deze reis voor jou waarmaken! Je verblijft samen met andere singles op een privéjacht voor een prachtige cruise vakantie voor de kust van Bodrum in Turkije. Onderweg kan je heerlijk zwemmen in de prachtige rotsachtige baaien met helderblauw water en op de boot kan je lekker zonnen op het dek. Turkije is een prachtige land met een rijke cultuur en een schitterende natuur waar veel te zien is. Maak nieuwe vrienden en geniet van je welverdiende vakantie!

In het supergezellige Bodrum begint je 'Blue Bay Journey', van waaruit je de prachtige kust gaat ontdekken. Het verblijf op de Turkse Gület is bijzonder aangenaam. Behalve dat je kan zwemmen en snorkelen, en lekker van de zon kan genieten op het dek, kan je je ook eens uitleven op de Egeïsche Zee met de surfplank die aan boord is. Probeer de golven te bedwingen of beleef gewoon hilarische momenten met de andere singles als je nog geen surfer bent!